3r: Activitats per al 5 de maig

MATEMÀTIQUES:

Heu provat alguna vegada el sushi? Us agrada? Avui us proposem fer una feina en anglès que parla sobre el sushi però abans… mireu aquest vídeo per aprendre el nom d’algunes figures geomètriques amb volum (comenceu a partir del minut 7:18 on diu geometric shapes). Després de veure el vídeo feu aquesta fitxa! 

Per acabar, us enllacem un joc sobre les figures geomètriques en anglès per practicar! (No és una partida programada amb la classe).  

*L’operació d’avui és: 4306 ➖ 3158 =

EDUCACIÓ FÍSICA

Aquesta setmana us proposem anar al circ però vosaltres sereu els protagonistes. Primer de tot, si us animeu, podeu fer-vos les vostres pròpies pilotes de malabars. Mireu aquest vídeo (cliqeu sobre la imatge) i atreviu-vos a fabricar-les. Si no voleu sempre podeu utilitzar pilotes de tenis o similars tot i que no van tan bé.

Un cop tingueu 2 pilotes podeu practicar els exercicis que us proposa aquest altre vídeo i progressar mica en mica. Tingueu paciència perquè fent-ho cada dia una estona segur que aconseguireu millorar la vostra tècnica. A veure si algú aconsegueix arribar a fer l’activitat amb 3 pilotes. Si us costa molt sempre podeu començar a fer-ho amb mocadors de paper com us mostra aquest altre vídeo.

Activitat d’ampliació: Feu un vídeo i envieu-lo al vostre mestre d’educació física així el publicarem perquè tothom vegi que bé que ho feu.. Si el graveu amb el mòbil proveu d’utilitzar efectes com ara filtres, càmera ràpida, càmera lenta…

I també mantenim el diari d’educació física. Heu de fer-ne una mica cada dia i apuntar-ho en aquest full. Recordeu que el que us proposem consisteix en aconseguir fer un mínim de 60 minuts d’activitat física al llarg de tota la setmana. Aquesta setmana us proposem aquestes noves:

Aneu guardant tots els fulls de cada setmana així quan acabi el confinament podreu lliurar un diari de tot el que heu fet al llarg de tots els dies.

Activitat d’ampliació: Qui vulgui de forma voluntària pot enregistrar en vídeo i enviar-ho a la bústia de la classe o al meu correu electrònic.