1r: Activitats per al 5 de maig

MATEMÀTIQUES:

 💡  ➡ Novetat Escalfem! 😉 

Recita la sèrie de nombres acompanyada de moviment corporal. Pensa dos moviments diferents i els intercales a mida que recites la cantarella.

 ➡ Del 20 al 50.

 ➡ Del 50 al 20

 ➡ Compta de 10 en 10 de 1 al 100.

Pots enviar vídeos de com escalfeu el cos i el múscul matemàtic! 🙂 🙂 

 ➡ Activitat d’ampliació: 

Comptem

 ➡ Recorda practicar amb la Bmath una estoneta cada dia. 😛 

 ➡ Us presentem l’ AcTRIvitat 3 💡 

El pati d’en Pau

Ens envieu les vostres respostes?

ED.FÍSICA:

PROPOSTA 1:

L’activitat especial de la setmana està relacionada amb l’acroesport. Recordeu què era? Us proposem que feu fotos d’algunes lletres de l’abecedari utilitzant el vostre cos. En alguns casos podeu demanar ajuda a pares, mares i germans o germanes.

Si us atreviu podeu provar de composar paraules lletra a lletra i fer una foto de cada una. A veure si la resta de companys i companyes endevinen la paraula, us atreviu?

Per facilitar-vos una mica la feina us deixo un enllaç amb exemples de lletres però podeu inventar les vostres si voleu.

PROPOSTA 2: Diari d’ed. física

La segona proposta és continuar fent el diari d’educació física. Heu de fer-ne una mica cada dia i apuntar-ho en aquest full o en un similar que feu vosaltres..

Recordeu que el que us proposem consisteix en aconseguir fer un mínim de 60 minuts d’activitat física al llarg de tota la setmana.

Aquesta setmana us donem algunes idees més:

Activitat d’ampliació: Qui vulgui de forma voluntària pot enregistrar en vídeo i enviar-ho a la bústia de la classe o al meu correu electrònic.

Fins demà! 🙂