5è: Sortida a la Biblioteca Central de Terrassa

El passat dimecres 25 de setembre, els alumnes de 5è A i 5è B vam anar a visitar la Biblioteca Central de Terrassa. Vam veure la zona d’adults i ens van explicar l’organització de la biblioteca. Sabíeu que totes les biblioteques tenen el mateix funcionament independentment del poble o ciutat que estiguin? També ens van explicar com funciona el nou sistema de préstec de llibres amb unes pantalles digitals que hi ha a la entrada de la biblioteca. Després, ens van explicar com fer una cerca de llibres amb els ordinadors que allà tenen i vam realitzar una activitat per grups on havíem cercar llibres a partir del títol, de l’autor i del tema. Finalment ens van deixar una estona per remenar i llegir aquells llibres que més ens agradaven. No ens va donar temps de veure’ls tots i per això ens van convidar a tornar amb els nostres pares!!

Fotos de l’activitat