4t: Activitats per al 29 d’abril

CATALÀ

1.- Aneu el·laborant el desenllaç i has d’entregar el conte el dilluns 4.

 

2.- Dictat preparat:

“La Mònica té ganes de fer la volta al món. És una dona decidida i no té por de res. Li és igual si fa núvol o fa sol, si cau un xàfec o si neva fort. Es corda bé les botes, menja un bon entrepà i comença el viatge. A l’estació, agafa un tren fins a l’aeroport mentre els amics li fan adéu amb la mà. Primer, anirà amb avió fins a Itàlia. Després, ja pensarà com continuar el camí.”

Autocorregeix-te el dictat i fes una foto perquè el poguem veure.

 

Anglès: clica la imatge

SURPRISE!!!! La Laura Sánchez m’ha dit que ho heu fet fantàstic! Felicitats!!!

  1. Clica a les imatges de sota i aniràs descobrint que has de fer, espero que passis una bona estona 😉

Aquesta setmana treballarem els sons típics de l’anglès mitjançant els “embarbussaments” o TONGUE TWISTERS en anglès.

2. Tria un tongue twister d’aquest vídeo de youtube,  practica’l i comprova que ho pronuncies igual que al vídeo, després demana a algú que et gravi i envia’m o comparteix-me el vídeo. Serà divertit veure com ens equivoquem i millorem la pronunciació anglesa. Recorda que intentar-ho i esforçar-se és més important que el resultat, es tracta de participar. Ànims!!!

3. TAKE A PAPER AND DRAW THE LETTERS OF YOUR  FAVORITE ENGLISH TONGUE TWISTER USING ONE OR MORE MODELS OF THE LETTER FROM THE VIDEO (Després amb l’embarbussament que has triat, no cal que sigui el mateix de l’exercici de pronunciació, agafa un paper i intenta fer una il·lustració com la de la foto fent les lletres del vídeo que més t’agradin)

SEND ME A PICTURE OF YOUR ILLUSTRATION (Envia’m una foto de la teva il·lustració)

lmarta@escolafranca.cat

 

 

AQUESTA SETMANA ÉS UNA MICA CURTA, L'ACABEM AVUI!!! PER AIXÒ...UNA MICA MÉS DE FEINA! ENDAVANT! TU POTS!!!
MATEMÀTIQUES

Una mica més del tema dels decimals. Avui llegeix(clica damunt de la imatge) les pàgines 77 i 78 i fes els exercicis que t’indiquen.

També resol les activitats de “Llegim i escrivim nombres decimals” i “Sumem i restem nombres decimals”. Recorda que el llibre et permet escriure-hi al damunt dels exercicis de la part de baix del full. Les activitats les pots autocorregir i et diu la nota.