P5: Activitats per al 23 d’abril

AVUI ÉS SANT JORDI!!!

Avui celebrem la diada de Sant Jordi! Aquesta gran festa és un símbol de cultura i amor i per aquest dia tant especial mirarem el vídeo de la llegenda de sant Jordi.

 

Si en teniu més ganes, també us pot agradar aquest altre de les tres bessones i Sant Jordi i el drac.

LLENGUATGE PLÀSTIC

Com aquest és un Sant Jordi “especial” i no podem sortir a passejar, podem fer una rosa de Sant Jordi per la mare, l’àvia,…, o per a vosaltres.

Si cliqueu en aquestes imatges trobareu diferents formes d’elaborar-les….

Feu  una foto de la vostra rosa i ens l’envieu a la bústia de classe o al correo.

I si la pengeu a la finestra o al balcó? Pot quedar molt bonic i així tothom en podrà gaudir.

LLENGUATGE MUSICAL:

-Avui és Sant Jordi!! Mira La llegenda de Sant Jordi i després canta la cançó Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac (lletra i gestos)

-Joc amb els ritmes: Agafa el material retallat (PA- COCA). Prepara un full on poder fer el joc. Posa un dels dibuixos retallats sobre de cada pulsació. Després pica el nom de la sèrie que t’ha sortit. Per exemple: PA-PA-COCA-PA o una altra COCA-PA-PA-COCA  Recorda de picar el PA a les cames i la COCA a les mans. Si vols sortir al mur de la classe grava aquesta activitat en vídeo i la penjarem.

PSICOMOTRICITAT:

 Aquesta setmana farem expressió corporal. Com que avui Sant Jordi i molts de vosaltres ja coneixeu la llegada de Sant Jordi, us podríeu elaborar la disfressa del personatge que us agradi més: ovelles, vaques, gallines, st Jordi, la princesa, el drac, el rei… Agafeu teles, barrets, capes,…tot el que tingueu a casa i fins i tot us podeu pintar la cara que tant us agrada. Deixeu anar la vostra imaginació  i jugueu. M’agradaria molt que m’enviéssiu alguna foto.

FELIÇ SANT JORDI!!!