ExpoEuropa

Enguany els i les alumnes de 6è. de primària de l’Escola França han realitzat, durant el 3r. trimestre, un projecte interdisciplinar sobre Europa. S’ha treballat des de totes les àrees i hi ha col•laborat tots els mestres que intervenen amb aquests alumnes.

Ha estat un treball cooperatiu on s’han fet grups heterogenis entre els dos grups d’alumnes de 6è.

Durant aquest temps s’ha fet un estudi del país en quant a geografia, història, circuits turístics, plats típics, actualitat, personatges rellevants, etc…. Un treball complementari ha estat realitzant maquestes dels diferents monuments on s’hi ha incorporat un circuit elèctric.

El resultat de tot això ha estat la gran exposició-museu “Expo europa” que s’ha muntat el dia 10 de juny al gimnàs del nostre centre.

Per tal de compartir la informació, al llarg del dia d’avui han anat passant tots els alumnes de l’escola des de P-3 fins a 5è. han visitat l’exposició amb forma de paradetes de palau firal i on es feia una avaluació dels assistents.

També ha estat molt interessant el fet que els visitants podien omplir un full de valoració de cada país.