El tren de les emocions

Avui ha vingut a la nostra escola el TREN DE LES EMOCIONS, una activitat on s’han treballat les emocions dels nostres infants.

Després de presentar l’activitat als nens i nenes de P5, el TREN DE LES EMOCIONS ha començat el seu viatge passant per quatre estacions diferents, les 4 emocions bàsiques: l’Alegria, la Tristesa, la Por i la Ràbia.

  • A l’estació de l’ALEGRIA els infants han pogut ser els protagonistes i rebre afalacs i frases boniques dels seus companys.
  • A l’estació de la POR han pogut veure com tots tenim pors, i no tots a les mateixes coses, però si  que  tots ens sentim més segurs quan estem acompanyats.
  • A l’estació de la RÀBIA els nens i nenes de P5 s’han enfadat tant que han estat a punt de no poder llegir un missatge ocult. Sort que amb el semàfor han pogut respirar i relaxar-se i al final han llegit el missatge secret i han acabat rient molt.
  • A l’estació de la TRISTESA han conegut una màquina molt especial que pot transformar els missatges de tristor. I això gràcies a uns ingredients màgics que han anat posant els nens i nenes:  abraçades i petons, amistat, companyia, amor,…

Ha estat un matí molt enriquidor i divertit.