4t: Activitats per al 28 d’abril

MATEMÀTIQUES

A pescar el peix Martí! Fixa’t bé, ja que és una activitat amb certa dificultat. També has de copiar aquesta fitxa, o imprimeix-la si tens l’opció, i envia la foto amb la feina feta. I per acabar,  fes el joc del quinzet: proposta número 4 (clica damunt de la imatge).

 

 

 

EDUCACIÓ FÍSICA:

La primera proposta de la setmana consisteix en fer “un 4 sabaters d’hàbits saludables”. Es tracta que penseu activitats o hàbits saludables positius (com per exemple: anar en bici, fer esport, pujar escales, dormir moltes hores,…) i escriure-les en els triangles verds. Després penseu aquelles activitats que no són tan positives (com per exemple menjar brioixeria, menjar llaminadures, pujar per l’ascensor,…) i escriure-les en els quadres vermells. Un cop fet això heu de doblegar el full com ho explica aquesta noia en aquest vídeo. Després podeu jugar en família. Sino teniu impressora us ho podeu fer vosaltres mateixos en un full.  

La segona proposta és continuar fent fent el diari d’educació física. Heu de fer-ne una mica cada dia i apuntar-ho en aquest full. Recordeu que el que us proposem consisteix en aconseguir fer un mínim de 60 minuts d’activitat física al llarg de tota la setmana. Aquesta setmana us proposem aquestes:

Aneu guardant tots els fulls de cada setmana així quan acabi el confinament podreu lliurar un diari de tot el que heu fet al llarg de tots els dies. Si voleu us podeu enregistrar i enviar-ho a la bústia de la classe.