1r: Activitats per al 21 d’abril

MATEMÀTIQUES:

 ➡ NOVETAT!!

A partir d’aquesta setmana us proposarem resoldre diferents reptes. Aquests reptes es diuen AcTRIvitats. 

Clica l’enllaç per fer la primera AcTRIvitat. 😉  

El davantal de la tieta Hipa

Ens envies una foto de com l’has resolt?

 ➡ Activitats ampliació 😉 

Sumes pas pel deu

Recordatori sumes pas pel deu amb oueres

➡ plataforma Bmath diària.

Tenim una proposta des d’Innovamat per a tots els membres de la família i per edats, és un concurs matemàtic.

Us podeu apuntar si us ve de gust! 😀 

ED. FÍSICA:

VÍDEO DE LES PROPOSTES (no val riure!)

PROPOSTA 1: Fem volar la imaginació

La primera proposta de la setmana consisteix en fer imitacions. Si recordeu el que hem fet a classe les imitacions consisteixen a comportar-nos com si fóssim una altra persona, un animal, un objecte…

El que heu de fer és buscar objectes que tingueu per casa: una escombra, paper de water, un forquilla, un paper de diari… i intentar fer 3 imitacions diferents utilitzant els objectes que vulgueu. Es tracta que feu volar la vostra imaginació.

Podeu apuntar en un paper quines 3 imitacions heu preparat o si voleu ens podeu enviar el vídeo del que heu fet. Recordeu que per enviar vídeos podeu utilitzar el meu correu o la bústia de la classe.

Amb tots els vídeos que tinguem prepararé una activitat molt divertida per la setmana vinent, ja ho veureu!

PROPOSTA 2: Diari d’ed. física

La segona proposta és continuar fent el diari d’educació física. Heu de fer-ne una mica cada dia i apuntar-ho en aquest full.

Recordeu que el que us proposem consisteix en aconseguir fer un mínim de 60 minuts d’activitat física al llarg de tota la setmana. Aquesta setmana us proposem aquestes noves:

Aneu guardant tots els fulls de cada setmana així quan acabi el confinament podreu lliurar un diari de tot el que heu fet al llarg de tots els dies.

Activitat d’ampliació: Qui vulgui de forma voluntària pot enregistrar en vídeo i enviar-ho a la bústia de la classe o al meu correu electrònic.

Fins demà! 🙂