3r: Activitats per al 21 d’abril

educació física:

La proposta  per aquesta setmna és continuar fent el diari d’educació física. Heu de fer-ne una mica cada dia i apuntar-ho en aquest full.

Recordeu que el que us proposem consisteix en aconseguir fer un mínim de 60 minuts d’activitat física al llarg de tota la setmana. Aquesta setmana us proposem aquestes noves:

Aneu guardant tots els fulls de cada setmana així quan acabi el confinament podreu lliurar un diari de tot el que heu fet al llarg de tots els dies. Si voleu us podeu enregistrar i enviar-ho a la bústia de la classe. 

RELIGIÓ:

Bon dia nens i nenes de religió, aquí teniu l’enllaç per poder fer les activitats d’aquesta setmana. Aquest cop no ho he posat el dijous perquè és Sant Jordi i ja us hem preparat activitats relacionades amb aquesta festa.

MATEMÀTIQUES:

Com porteu les multiplicacions? Us deixem un vídeo tutorial per recordar les multiplicacions d’una xifra! Després feu aquesta fitxa. A més a més, podeu entrar al blog de 3r i jugar al multipliburguer! 🍔🍔Per tal de corregir la feina agafeu la calculadora! 

*La resta d’avui és: 6032 ➖ 790 = 

RECORDEU QUE TOTES LES ACTIVITATS LES PODEU IMPRIMIR, FER EN UN FULL A PART O FER-LES TOTES EN UNA MATEIXA LLIBRETA.

I per acabar… us deixem una petita sorpresa! 🎈🎉 Demà tindreu la resposta!