1r: Activitats per al 15 d’abril

CATALÀ:

1-Ens faria molta il·lusió veure-us i us demanem, si et ve de gust,  que us graveu saludant a tots els companys i companyes de la classe. Podeu explicar com esteu, què feu a casa…tot el que vulguis!

Recorda parlar a poc a poc i clar. Ho faràs molt bé! 😉 

Si voleu podeu enviar els vídeos al correu de les mestres o a la bústies del bloc de primer. Els anirem penjant al bloc per poder visitar-nos de manera virtual i en diferit…

2-Llegeix en veu alta la recepta que hem preparat.

És molt important que estiguis molt atent o atenta durant la lectura per poder escriure en un full la recepta, amb tots el ingredients i els passos a seguir durant l’elaboració.

Quan hagis escrit el text, repassa-ho. Has posat tots els ingredients? Has escrit tots els passos de l’elaboració? Tens la recepta que has llegit per comprovar-ho!

Recepta

En aquest full has d’escriure les paraules que falten. Si no ho pots imprimir pots dibuixar una mona i posar-li les parts.

Omple els buits

Activitat d’ampliació: Escriu una frase amb cadascuna de les paraules.

ANGLÈS:

Video 

Repassem numbers de manera divertida.

A la imatge de l’enllaç, cal  clicar a sobre de NUMBERS 0 TO 10 per entrar a les activitats proposades per aquesta setmana, tal i com us he explicat al video.

Aquí us deixo les instruccions per si us va millor així:

1r) Hi ha una cançó per recordar els nombres fins al 10. Un cop acabada, cal anar a la paraula Next per fer la següent activitat o a la fletxa circular per si voleu tornar a fer la mateixa.

2n)Number demolition: cal anar clicant a sobre del número que van dient.

3r) Number hopper: és un joc que cal anar fent el mateix que a l’anterior.

4t) Speed counting: cal tocar els nombres en ordre tan ràpid com sigui possible.

5è) Number Ice Cream Attach: amb aquest joc, el cursor del ratolí s’ha transformat en un gelat que cal situar a sota del número que van dient per tal que no es desfaci.

6è) Story: crec que la podeu escoltar i tractar d’explicar què passa al final.

7è) Puzzle: cal triar el grau de dificultat que volgueu i anar col.locant les peces. Si teniu cap dificultat, podeu clicar a sobre de la imatge dels trencaclosques de l’esquerra per tenir ajuda.

Per sortir, cal anar a l’esquerra on diu map i, des d’allà a Home i sortir al Sign out.

Espero que gaudiu d’aquestes activitats! 

Recorda practicar amb la Bmath una estoneta cada dia.

Fins demà!