Recomanacions per al dia 23/03/2020

Les recomanacions de cada curs per al dia d’avui són:

P3

   • Com hem treballat a la classe el color vermell, us proposem veure el conte de la “Caputxeta vermella” d’una mà de contes. Després haureu de buscar objectes i coses de color vermell que tingueu per casa: un jersei vermell, un got vermell… a veure quins objectes trobem i us donem un minut per buscar-los… després podem comptar quants hem trobat. Mireu el video que us hem fet.

P4

   • El divendres va acabar l’hivern i va començar la primavera, per això avui us proposem que mireu dues presentacions: l’Hivern i la Primavera, que compareu els colors de la neu i el gel amb els de les flors i els arbres amb fulles noves…Intenteu recordar el nom de les flors que hi apareixen i gaudiu dels paisatges tan bonics. Després podeu fer un dibuix del camp, amb arbres, flors i molts colors. Els que us hi atreviu, escriviu amb lletres el nom del que dibuixeu.

P5

   • La primavera ja ha arribat i amb aquesta presentació podem veure imatges molt boniques amb música d’en Vivaldi (“La primavera” de les “Quatre estacions” d’en Vivaldi) PresentacióDesprés podem fer un dibuix amb llapis, retolador, ceres,…sobre la primavera i escriure amb lletres ben boniques: LA PRIMAVERA.

PRIMER

   • Matemàtiques: Fer una sessió de l’aplicació Bmath (us vam explicar com fer-ho a les recomanacions del dia 17 de març)
   • Matemàtiques: Unes activitats per resoldre molt semblants a les que hem fet a classe per anar fent durant la setmana.
   • Català: Us proposem un conte sobre el que hem de fer arran del coronavirus, amb activitats que els pares i mares us poden explicar i imprimir.
   • Català: Aquí teniu un poema de la primavera, de la Núria Albó. El podeu llegir i dibuixar.
   • Medi: Una activitat que us ajudarà a saber més coses dels sentits  Amb els cinc sentits
   • English: Mireu el conte “Chiku learns to wash her hands”
   • Ed. Física: Feu aquesta gimcana amb tota la família

SEGON

   • Mirem l’Info K! de dilluns a dijous cada setmana a les 19:30 aproximadament, pel canal Super 3
   • Matemàtiques: Fer una sessió de l’aplicació Bmath (us vam explicar com fer-ho a les recomanacions del dia 17 de març)
   • Matemàtiques: Unes activitats per resoldre molt semblants a les que hem fet a classe per anar fent durant la setmana.
   • Català: Us proposem un conte sobre el que hem de fer arran del coronavirus, amb activitats que els pares i mares us poden explicar i imprimir.
   • Català: Aquí teniu un poema de la primavera, de la Núria Albó. El podeu llegir i dibuixar
   • Medi: MIreu aquest vídeo RatpenatsPerill extinció!. Ara tracteu d’explicar-los a algú de casa.
   • Ed. Física: Feu aquesta gimcana amb tota la família

TERCER

   • Matemàtiques: Descarregue l’aplicació Bmath de Google Play o de App Store o a l’ordinador seguint aquest enllaç. Us heu de registrar amb el pare o la mare i a partir d’ara podreu fer cada dia una sessió d’activitats. La durada aproximada és de 15 minuts i són jocs molt divertits. Animeu-vos.
   • Medi: Aquí teniu un vídeo que us recorda el que vam treballar aquest trimestre sobre els aliments. A més a més, si feu aquests mots encreuats descobrireu els 8 conceptes clau sobre l’alimentació saludable! Gaudiu-lo!! 
   • Castellano: Buenos días, ¿te acuerdas de los Simones y los Antonios? Pues para que no se os olvide, os dejamos un video recordatorio sobre los sinónimos y los antónimos.
   • English: Feu activitats del Navio. Repàs Units 1,2,3 i 4.
   • English: Apreneu la song : Spring is here
   • Plàstica: Què recordes sobre Antoni Gaudí? Comprova-ho jugant a aquest Jclic!
   • Ed. Física: Feu aquesta gimcana amb tota la família

QUART

   • Matemàtiques: Descarregue l’aplicació Bmath de Google Play o de App Store o a l’ordinador seguint aquest enllaç. Us heu de registrar amb el pare o la mare i a partir d’ara podreu fer cada dia una sessió d’activitats. La durada aproximada és de 15 minuts i són jocs molt divertits. Animeu-vos.
   • Matemàtiques: Treballem les operacions! Avui toquen sumes i restes.
   • Català: Fem lectura i comprensió.  
   • Català: Dictat preparat: aquí us deixem un breu text que podeu escriure i estudiar com fem a classe. La família us l’haurà de llegir i comproveu les faltes.
   • Ed. Física: Feu aquesta gimcana amb tota la família

CINQUÈ

   • Català: full diari del vostre diari personal.
   • Castellà: Comprensión lectora sobre Las ciudades romanas.
   • Medi: Com que, de moment, no podem visitar el Poblat ibèric de Ca N’Oliver de Cerdanyola, aquí us deixem una visita virtual pel poblat ibèric d’Ullastret. A continuació, us demanem que, després de veure el vídeo i amb l’ajut del dossier de Medi, expliqueu com eren els poblats ibers. Podeu descarregar el document o directament escriure sobre ell al drive. Per acabar podeu dibuixar com era una casa ibera per dins, i explicar breument com es distribuïa.
   • English: Celebreu l’arribada de la primavera amb la cançó Spring is here!
   • English: Com porteu les activities del NAVIO? Aneu fent-les per fer un bon repàs.
   • Ed. Física: Feu aquesta gimcana amb tota la família

SISÈ

   • Llengua catalana: Avui us proposem que ens expliqueu un joc de taula. Però, alerta que ens ho haureu d’explicar amb tots els ets i uts perquè no hi falti cap detall i puguem jugar i divertir-nos des de casa nosaltres també. Seguir unes pautes per no deixar-se res és prioritari. I, quan ho tingueu tot ben pensat i apuntat, haureu de fer un vídeo tutorial on ens explicareu el joc. Podeu fer tantes proves com vulgueu fins que us quedi bé i,finalment o podeu penjar en aquest formulari o si ho feu des del mòbil en aquest codi qr
   • Matemàtiques: Avui us proposem repassar nombres decimals. Al bloc, recordeu que ja hi teniu unes activitats penjades a l’apartat de matemàtiques i a més fareu aquest full 4. Per consultar podeu fer una ullada al full 5.
   • Medi: Us recomanem visualitzar aquest documental  HOME – La Tierra – Documental Completo HD
   • English: Feu les activitats del Navio (units 1-4).
   • Ed. Física: Feu aquesta gimcana amb tota la família