4t. Visita a l’agrupació astronòmica

El passat dimarts 14 de gener,  els nens i les nenes de l’Escola França vam anar a l’observatori de Sabadell en autocar i va fer molt sol. Vam entrar a una sala on ens van explicar moltes coses i també ens van posar un vídeo on sortien molts planetes i satèl·lits que no coneixia.  Vam veure un vídeo dels planetes.  Al vídeo sortia Mercuri, Mart, Júpiter, la Terra, la Lluna… i ens van explicar com es formen les estrelles. Després l’Albert, el professor, ens va dir que pugéssim a la cúpula i ens la va obrir i vam veure el sol amb un filtre solar i dos telescopis.  Ens va demostrar que el Sol crema si no mirem a través d’un filtre solar. Ho hem passat genial. He après moltes coses noves. També va estar molt divertit perquè vam  anar al parc Catalunya als tobogans molt grans.