5è. Sortida a la Serra de l’Obac

El passat divendres, els alumnes de 5è vam visitar el Parc Natural de Sant Llorenç i la Serra de l’Obac amb la finalitat de conèixer millor l’Ecosistema Mediterrani. Allà vam veure la Casa Nova de l’Obac, és un antic mas vitivinícola de tres plantes, aixecat al començament del segle XIX. També vam visitar un antic pou de glaç que hi ha a prop de la casa. Sabíeu que té una profunditat de 6 metres i que ja el feien servir al segle XVI? Finalment vam veure la Font de la Portella, però no vam poder accedir-hi perquè darrerament hi ha hagut ensorraments i hi està precintada.

Per tot el parc vam poder veure plantes característiques de l’Ecosistema Mediterrani com són el pi, l’alzina, el roure, el boix grèvol, el cirerer d’arboç, el romaní i la farigola, entre d’altres.

Va estar una sortida molt interessant i divertida en contacte directe amb la natura!

Fotos de l’activitat