Jornada de portes obertes

Quan s’apropa el període de preinscripció del proper curs l’Escola organitza una jornada de portes obertes amb l’objectiu de mostrar a les famílies interessades les instal·lacions,  el projecte educatiu i els trets pedagògics que caracteritzen el nostre centre.

Enguany aquesta jornada serà el proper 27 de març de 2019 i hi esteu convidades totes les famílies que ja formeu part de la nostra comunitat educativa i totes aquelles que esteu interessades a fer la preinscripció per al proper curs al nostre centre.

Els diferents actes de la jornada seran:

  • 15:15: Reunió informativa a càrrec de la Directora: Es facilitaran les informacions generals de l’Escola i del procés de preinscripció. Hi haurà un torn obert de preguntes per resoldre dubtes.
  • 15:45 (aproximadament): visita guiada per les instal·lacions del centre: Realitzarem un recorregut per totes les instal·lacions de l’Escola o es mostraran les aules, els espais comuns, els patis…
  • 16:30 (aproximadament): Reunió informativa a càrrec de la Directora (per a les famílies que no hagin pogut assistir a la primera de les 15:15).
  • 17:00 (aproximadament): visita guiada per les instal·lacions del centre (per a les famílies que no hagin pogut assistir a la de les 15:45.