Atletisme amb Jaume Leiva

Aquest mati els alumnes de sisè de l’escola, han gaudit d’una sessió d’Educació Física una mica especial. L’atleta Jaume Leiva (13 vegades campió de Catalunya), ha vingut a fer una petita xerrada sobre les curses de llarga distància i l’atletisme en general. Un cop acabada la xerrada, ha preparat una sessió pràctica per mostrar als nostres alumnes aspectes més tècnics d’aquest esport. Després un petit escalfament hem practicat la tècnica de cursa, la tècnica de sortida i hem fet alguna cursa de velocitat amb ell.

Hem preparat aquesta experiència per motivar als nostres alumnes a participar al cros escolar del dia 19 i per animar-los a practicar un esport que està a l’abast de tothom.

Ha estat una activitat molt interessant i des d’aquí volem també agrair el temps que ens ha dedicat.