Jornades Culturals curs 2018/19

Aquest any les jornades culturals han tingut com a tema central la solidaritat. La solidaritat es manifesta de moltes maneres, des de l’ajuda a col·lectius necessitats fins a la feina / joc cooperatiu dins de l’escola.

Infantil:

Fem la la Mona de Pasqua

Cicle inicial: 

Jocs cooperatius

 Cicle Mitjà:

Rap solidari

  –  Roba amiga

Avui, divendres 12 d’abril, els nens/es de tercer i quart amb motiu de la setmana de la solidaritat hem anat a dipositar la roba que hem portat de casa durant tota la setmana al contenidor de “roba amiga”. Ens hem adonat que amb molt poc esforç podem ajudar a moltes persones. En total hem recaptat 255………. peces de roba!!!! Aquí teniu les fotografies.

 

 

 

 

 

 

 – Xerrada solidària  a càrrec  del Pau i la Paula de l’Esplai El Tabal.

 Cicle superior:                                   

– Treballem la solidaritat

  –  Preparació de la cursa solidària

– Xerrada ONG Amic a càrrec de l’Eulàlia Masip.