Excursió 4t a Montserrat

El dimecres 7 de novembre vam anar a Montserrat en autocar, el temps no era gaire calorós però feia sol. Em va agradar molt perquè jo ja havia anat a Montserrat i em va fer venir molts records. (Dídac Morejón 4t A)

Primer vam anar al mirador i vam observar el relleu, que es veia: la Mola, el Montcau, el Prepirineu, la serralada Prelitoral i el Mediterrani i també vam esmorzar. Després vam caminar cap a la plaça i vam trobar paradetes de productes típics (mel i mató). (Erick Pèrez 4t B)

Vam veure el mar, el Prepirineu , el riu Llobregat, les mines de sal de Súria, el Montcau, La Mola i una rèplica de la moreneta. També vam veure el telefèric i el cremallera. (Jan Preixens 4t A)

Vam anar a l’entrada de l’església i vam veure espelmes. També vam veure la Creu de Sant Miquel i una ermita. Vam dinar i després vam fer un dibuix de les vistes. (Marc Jiménez 4t A)

Al mirador vaig veure el telefèric com pujava i baixava. Després vam pujar fins a l’ermita de Sant Miquel, vam baixar i vaig veure el cremallera. (Maria Escamilla 4t B)

Mentre pujàvem cap amunt , vam veure l’estàtua de Pau Casals. Més tard, vam veure la basílica per fora. Després, ens vam fer una foto a les escales de la plaça i vam dinar. Finalment, vam tornar al mirador dels Apòstols i allà vam dibuixar el paisatge. (Denís Cano 4t B)