4t Taller de paisatge de mar i muntanya

El dia 2 d’octubre les classes de 4t vam realitzar un taller de paisatge a l’escola. Després del taller vam fer una petita reflexió sobre el què havíem treballat. Aquí us en deixem una petita mostra:

Hem fet un taller del paisatge de mar i muntanya. He observat el paisatge de costa, la plana, la mitja muntanya i l’alta muntanya. (Ferran Domínguez 4t A)

A mi m’ha agradat perquè hem tingut temps per construir els arbres, cases, els edificis i més coses. Quan hem acabat han ajuntat els diferents tipus de paisatges. (Arnau Moreno 4t A)

A mi m’ha tocat treballar al grup del paisatge de la plana. Hi posàvem: camps de conreu, ciutats, pobles, arbres, carreteres, vies de tren, un riu… (Magalí Puerto 4t A).

A mi em va tocar el grup d’alta muntanya i vam fer un poble a dalt i un altre a baix. Per pujar vam posar un telefèric i també es podia pujar a peu. (Guim Turró 4t B)

Les maquetes eren molt boniques quan les vam decorar. Jo vaig aprendre una mica més del paisatge de costa, que no en sabia gaire. (Guim Ribas 4t B)

Finalment, ens va ensenyar com era la vida fa tres-cents anys: no hi havia fàbriques, no hi havia tantes cases i tothom treballava amb l’agricultura. La vida era molt diferent. (Elsa Matamoros 4t B)