Category: Educació Infantil

Ed. Infantil: Els músics de Bremen

Els nois i les noies de l’IES Terrassa han vingut a la nostra escola a presentar-nos el conte “Els músics de Bremen” amb titelles. Ells mateixos ho han fet tot: els titelles, triar la música, fer els decorats i els diàlegs… Ho han fet molt bé i hem gaudit molt. Moltes gràcies!!!

P3 Excursió a la granja

Els nens i nenes de les classes del Tabalet i del Patufet (P-3 A i B) hem anat a visitar la granja. Hem après moltes coses dels animals domèstics,  n’hem pogut tocar alguns i fins i tot donar-los menjar. Ha estat un gran dia!!!

P4 al Zoo

El dimarts 14 de maig els nens i nenes de P-4 hem anat al Zoo de Barcelona. Hem vist molt animals salvatges: els lleons, els elefants, els pingüins,cocodrils,…També hem observant com són  i hem gaudit molt amb la seva companyia. Hem après moltes coses!

P5 al Parc Natural de Collserola

Els nens i nenes de P5 hem anat al Parc Natural de Collserola a conèixer l’entorn del parc i gaudir de la natura. Hem observat les diferents fulles, l’escorça dels arbres… i hem seguit un joc de pistes per trobar petjades d’animals que viuen a Collserola… I també hem vist un porc senglar!! Ens ho …

Continua llegint

P5: Cosmocaixa

Els nens i nenes de P5 hem estat al COSMOCAIXA. Hem visitat el Planetari Bombolla,  un espai  perfecte  on els infants han gaudit del seu primer contacte amb el món de l’astronomia. Hem pogut veure les estrelles tal i com les podem observar des de la Terra, una maqueta del Sol, la Terra i la …

Continua llegint

EL PORQUET QUE VOLIA VOLAR

Totes les classes d’Educació Infantil hem anat al Centre Cultural a gaudir d’“El porquet que volia volar”, un espectacle d’ombres xineses molt bonic, que ens explica la història d’un porquet que volia ser lliure i veure el món des de dalt. En el seu viatge troba l’amistat d’en Bernat, un nen que vol un animal …

Continua llegint

Projectes de P4

Els nens i nenes de P4 han elaborat un projecte sobre els elefants i els peixos.

P4: Mil aventures al Parc de Sant Jordi

Aquest matí hem anat a fer l’activitat ”Mil aventures al parc de Sant Jordi”. Hem descobert nous racons del parc que no coneixíem……i hem trobat personatges que ens han acompanyat en aquesta aventura!

P5: Contes digitals

Les classes de P5 hem elaborat els contes d’en PINOTXO i d’en PETER PAN i aquest ha estat el nostre projecte del nom de la classe. Hem participat fent els dibuixos i gravant les nostres veus. Esperem que us agradi!!!

P3: El gos Tico

Amb el conte del “Gos Tico”, la veterinària Eli, ens ha explicat que tenir mascotes a casa no és com tenir joguines, sinó que són éssers vius que s’han de cuidar, alimentar, netejar i … mai abandonar!!!